Zoeken naar gezocht sub

Uw zoekactie voor gezocht sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere vrouw gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
Leon 44 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Oudere dame gezocht
Ik ben een slanke, hoogopgeleide man van 44, 185/70. Ik zoek een oudere dame (liefst 60+) om op vaste basis een seksuele relatie mee uit te bouwen. Zwoele avonden vol drank, eten, en lijfelijk lekkers tot we tegelijk vol en leeg van elkaar zijn.  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Pijp vrouw gezocht
Ik wil een vrouw ontvangen die eens goed wil pijpen. Heb 17x6cm en zeer verzorgd. Kan 50geven.  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Serieusze knappe vrouw gezocht
Welke knappe vrouw zoekt ook iets serieus hierop? Ik ben 51j jong met IQ/EQ, blond, verzorgd, tattooloos, gbbs, plussize, optimistisch, humoristisch en hou van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Interesse? Dan hoor ik het graag met je voorstelling.  
gisteren
Stefaan 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wit kutsap gezocht ...
Ik zoek een dame die als ze geil en nat komt , wit kutsap heeft , Komt niet veel voor maar zoek deze vrouw , Kutje die wit melkachtig geilsap maakt .. Om lekker lang te heffen , te vingeren , evt fisten . Ik ben een gladgeschoren man , mooie harde pik krijg je erbij , als hij je kutje ook mag proeven . Graag overdag kunnen afspreken , regio Izegem,Harelbeke , Waregem . Als je kan ontvangen , kom ik je beffen op de keukentafel , anders hotelkamer. Stuur een berichtje als je geil en nat staat . Zal je goed verzorgen met respect. Stefaan .  
gisteren
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben opzoek naar een vrouw die grote zware borsten heeft en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Knuffelbeer 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Stoeipoesje gezocht
Verzorgde man zoekt date met verzorgde vrouw, mager type mag en leeftijd onbelangrijk. Kan niet ontvangen, op kamer in Wevelgem of bij jouw? Date af te spreken. Kort kennismaken, knuffelen, je ontdekken op speelse wijze, voetjes masseren en strelen, intiem. Je wensen zijn te bespreken. Tot hoors.  
gisteren
Tom 52 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Kinky vrouw gezocht
Vertel wat is kinky voor jou voor wat sta je open  
gisteren
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 leuke vaste dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10